Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ETAIΡΙΚΑ ΝΕΑ
& ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Προσφορές NewsLetter
Υπηρεσίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Όροι χρήσεως - Αποστολές
 

Όροι Χρήσης

 
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ CATERING– ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΛΠ.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H Ιστοσελίδα www.adelina.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών προϊόντων Καθαρισμού – Συντήρησης – Προστασίας Εργαζομένων – Χαρτικών – Ιατρικών Προϊόντων & Ειδών Μαζικής Εστίασης
Aποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας
Adelina Pack ΙΚΕ . με (ΑΦΜ: 800752574, ΔΟΥ: Αχαρνών ,που εδρεύει στην διεύθυνση Άρη Δικταίου 12, 13678 Αχαρνές  Τηλ: 210-2447320-1, 210-7650838, Fax: 210-7640440 .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που αφορά επιχειρήσεις επιπλέον την επωνυμία, το ΑΦΜ , τη Δ.Ο.Υ και τη δραστηριότητα.Εαν επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας μας γνωστοποιείτε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
H Ιστοσελίδα www.adelina.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.adelina.gr, είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα ή τη φωτογραφία του αντίστοιχου προϊόντος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μία παραγγελία ακυρώνεται μόνο όταν δεν έχει παραδοθεί ή δε βρίσκεται στη διαδικασία αποστολής.Δικαίωμα ακύρωσης άνευ επιβάρυνσης μέχρι 12 ώρες μέτα την επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας. Σε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης με έξοδα μεταφοράς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.adelina.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1.  Με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

ALPHA BANK………………. Αρ. Λογ: 178.00.200.201.2448
SWIFT:                            IBAN: GR150 140 1780 1780 0200 2012 448

EUROBANK…………….… .   Αρ. Λογ: 0026.0246.04.0200539051
SWIFT:                            IBAN:GR200 260 2460 0000 4020 0539 051

ΠΕΙΡΑΙΩΣ...............................    Αρ. Λογ: 5149-083700-353

                                      IBAN : GR270 172 1490 0051 4908 3700 353

 

ΕΘΝΙΚΗ...............................    Αρ. Λογ: 890/003322-73

                                      IBAN : GR140 1108 900 0000 890 0033 2273


2.  Με αντικαταβολή

Αντικαταβολή δεχόμαστε ΜΟΝΟ για παραλαβή από την εταιρία μας

ή για παράδοση στον χώρο σας με δικά μας φορτηγά (για πελάτες Αθήνας) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόνταΕπίσης στο www.adelina.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες,Απόδειξη Λιανικής Σε κάθε Άλλη Περίπτωση Πέρα του Τιμολογίου Αρκεί να αναγραφεί το όνομα και η Διεύθυνση παράδοσης

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αποστολές & έξοδα αποστολής παραγγελιών κατα προσέγγιση και πάντα σε συνενόηση με το συνεργαζόμενο από εσάς πρακτορείο διότι τα κόμιστρα της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι λεπτομέρειες της logistic/μεταφορικής δίνονται σε κάθε περίπτωση όταν η παραγγελία γίνει από το λογιστήριο της εταιρείας οριστική (κατάθεση του ποσού του προτιμολογίου).

ΑΤΤΙΚΗ
Δωρεάν αποστολή παραγγελιών για παραγγελίες άνω των 50€
Για παραγγελίες κάτω των 50€ χρέωση μεταφορικών 5€

ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Eλάχιστη παραγγελία 50€
+5€ /κιβώτιο άνευ ΦΠΑ διαστάσεων περίπου 0,46x0.31x0.22cm (πληροφορίες παραγγελίας 2102447320-1 , 2107650838)

ΝΗΣΙΑ
Ελάχιστη παραγγελία 50€
+ 5€ /κιβώτιο άνευ ΦΠΑ διαστάσεων περίπου 0,46x0.31x0.22cm (πληροφορίες παραγγελίας 2102447320-1 , 2107650838)

Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 48 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας), ενώ ο χρόνος παράδοσης προσαυξάνεται κατά 48 ώρες για δυσπρόσιτες περιοχές. Χρησιμοποιούμε υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.adelina.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών στη περίπτωση που τα προιόντα πληρούν τις αρχικές προδιαγραφές τους , και βρίσκονται εντός της ημερομηνίας πριν την ανάλωσή τους.Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΙΑΦΟΡΑ
1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες,  κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνουθα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
2. Ευθύνη www.adelina.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.adelina.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία Adelina Pack ΙΚΕ αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
 

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Εταιρικά Νέα Περισσότερα
  Προσφορές Περισσότερα