Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ETAIΡΙΚΑ ΝΕΑ
& ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Πολιτική & Χρόνοι Αποστολών
Συντελεστές Φ.Π.Α
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Αναλώσιμα Είδη Μιας Χρήσης Ho.Re.Ca » Καλαμάκια » Καλαμάκια Οικολογικά-Βιοδιασπώμενα » Πακέτο 250Τεμαχίων Ξύλινα Καλαμάκια Λευκά

Περιγραφή

Πακέτο 250Τεμαχίων Ξύλινα Καλαμάκια Λευκά
Πακέτο 250Τεμαχίων Ξύλινα Καλαμάκια Λευκά [100885]

Πακέτο 250Τεμαχίων Ξύλινα Καλαμάκια Λευκά
Κιβώτιο : 40Πακέτα

 

Τα πλαστικά καλαμάκια έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης τα τελευταία χρόνια. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν τα πλαστικά απόβλητα στο περιβάλλον, ειδικά στη θαλάσσια ζωή, υπάρχει παγκόσμια μια προσπάθεια μείωσης της χρήσης τους.

Καθώς η δυναμική του αιτήματος μεγαλώνει, διερευνούνται από ιδιώτες και επιχειρήσεις, οι εναλλακτικές λύσεις για τα πλαστικά καλαμάκια . Ορισμένες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν χάρτινα καλαμάκια, τα μεταλλικά και τα καλαμάκια από PLA.

Μερικές Αλήθειες για τα Πλαστικά Καλαμάκια
Καταρχήν  πρέπει να επισημάνουμε ότι τα πλαστικά καλαμάκια είναι πράγματι ένα πρόβλημα. Αν πεταχτούν ανεξέλεγκτα στο περιβάλλον μολύνουν και δημιουργούν πρόβλημα. Τα πλαστικά καλαμάκια συνήθως διασπώνται αργά και σχηματίζουν μικρο-ίνες όταν το κάνουν. Αυτές βρίσκουν συχνά το δρόμο τους στην τροφική αλυσίδα μέσω μικρών ζώων ή των ψαριών που τα καταναλώνουν. Και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι άνθρωποι τελικά να καταναλώνουν τα υπολείμματα αυτών των πλαστικών επίσης.

Είναι όμως πραγματικότητα ότι τα πλαστικά καλαμάκια δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των σκουπιδιών μας. Υπάρχουν άλλες πολύ μεγαλύτερες πηγές διάχυσης του πλαστικού στο περιβάλλον.  Εντούτοις χρησιμεύουν σαν αφετηρία για να ανοίξουμε ως παγκόσμια κοινότητα το μεγάλο θέμα συζήτησης των πλαστικών μίας χρήσης.

Χάρτινα Καλαμάκια
Τα χάρτινα καλαμάκια χρησιμοποιούνταν για πολλές δεκαετίες πριν επικρατήσει η χρήση των πλαστικών. Είναι κατασκευασμένα από χαρτοπολτό που έχει υποστεί επεξεργασία για να μπορούν τα καλαμάκια να αποκτήσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που τους επιτρέπουν να είναι κατάλληλα για χρήση σε κρύα ροφήματα.


Σημαντική παράμετρος είναι το κόστος τους. Τα καλαμάκια από χαρτί μπορεί να κοστίζουν από 2 έως 10 φορές περισσότερο από τα παραδοσιακά πλαστικά καλαμάκια. Αναμένεται όμως οι τιμές τους να γίνονται όλο και περισσότερο προσιτές στις επιχειρήσεις εστίασης καθώς θα διευρύνεται η χρήση τους.


Όσον αφορά το αποτύπωμα που αφήνουν στο περιβάλλον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι σαφώς πιο φιλικά από τα πλαστικά και θεωρούνται μια πιο υπεύθυνη επιλογή για το περιβάλλον. 

 

 

Σύγκριση
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Εταιρικά Νέα Περισσότερα
  Προσφορές Περισσότερα