Πάνω Frame
HOME COMPANY CARE & CLEANING
SOLUTIONS
SITEMAP CONTACT US Ελληνικά English
Quick Find
 
Categories
Information
GDPR
Sales NewsLetter
Services
Conditions of Use - Shipping
USEFUL INFORMATION
Newsletter
Please send us your E-mail in case you want to receive our newsletter

Healthcare & Wellness Appliances » »

 

 
Ακράτεια & Υγιεινή.
Η φροντίδα ασθενών στο σπίτι που πάσχουν από ακράτεια είναι πολύ συχνό φαινόμενο στις μέρες μας.Συνεπάγεται ωστόσο μεγάλες αλλαγές και πρόσθετα βάρη για όλη την οικογένεια.
Στόχος είναι να γίνεται η φροντίδα απλούστερη και ασφαλέστερη, χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω η υγεία του ασθενή. Δεδομένου ότι η ακράτεια δέν παρουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά εμφανίζεται ανάλογα με την αιτία σε διαφορετικούς βαθμούς. Αυτό σημαίνει, ότι για μια φροντίδα ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή -η οποία θα είναι και οικονομική- θα πρέπει να διατίθενται διαφορετικά προϊόντα υγιεινής
Οι πάνες ακράτειας για κλινήρεις ασθενείς ,τα σλίπ ακράτειας(πάνες βρακάκια) για αυτο εξυπηρετούμενους ασθενείς καθώς τα υποσέντονα και οι σερβιέτες ή αλλιώς επίθεματα για ελαφριάς μορφής ακράτεια σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στη φροντίδα των ασθενών με ακράτεια και αποτελούν συχνά τη μόνη λύση για να μετριαστούν οι επιπτώσεις της , αφού τόσο από νοσηλευτικής όσο και από ιατρικής άποψης αποτελούν σημαντική πλευρά στα πλαίσια της συνολικής θεραπείας.
Η χρήση τους εξοικονομεί χρόνο και χρήματα αφού δεν χρειάζονται περιττές αλλαγές και δεν δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα στο δέρμα. Επιπλέον οι ίδιοι οι ασθενείς παρατηρούν σημαντική βελτίωση στην υγεία και κατ'επέκταση στην ποιότητα της ζωής τους.

 
Compare
 
Compare
 
Displaying 1 to 2 (of 2 products) Result Pages:  1 
Price Range Search
From:  To:
  Shopping Cart more
0 items
  Company News more
  Specials more